Uzenářské výrobky

Rozhodli jsme se pro výrobu uzenářských výrobků tradiční metodou. Vyrábíme a udíme vše ručně, bez přídavků syntetických konzervantů a dusitanových solí.

Jehněčí paštika

Jehněčí paštika

Ručně zpracovaná jehněčí paštika vyrobená z vyzrálého BIO jehněčího masa, jehněčích jater, vepřového masa a vepřového hřbetního sádla.
Detail

×

Jehněčí paštika

Ručně zpracovaná jehněčí paštika vyrobená z vyzrálého BIO jehněčího masa, jehněčích jater, vepřového masa a vepřového hřbetního sádla.

Jedná se o bezlepkový výrobek zpracovaný tradiční recepturou s delikátní chutí. Záleží nám na složení a kvalitě našich produktů a tak v nich nenajdete žádné chemické barviva, konzervanty, stabilizátory, mouky atd. Paštiky jsou plněny do znovu-uzavíratelných skleniček a jsou vhodné i jako dárek. Jedná se tzv. polokonzervu – při skladování v 0 – 8 °C vám vydrží  minimálně 6 měsíců.
Složení: 48% BIO jehněčí maso a játra, 48% vepřové maso a hřbetní sádlo, 4% sůl a koření (bílý pepř, muškátový ořech, zázvor, kardamom, smažená cibulka).
Hmotnost: 200g (bez obalu)

Vhodné na:

Hovězí klobásy

Hovězí klobásy

Naše hovězí klobásy jsou vyrobeny ručně z vyzrálého hovězího masa v BIO kvalitě, uzené tradičním způsobem na bukovém a ovocném dřevě (trnka, třešeň).

Detail

×

Hovězí klobásy

Naše hovězí klobásy jsou vyrobeny ručně z vyzrálého hovězího masa v BIO kvalitě, uzené tradičním způsobem na bukovém a ovocném dřevě (trnka, třešeň).

Na 100 kg výrobku bylo použito 120 kg čerstvého masa, dále český česnek a pro hovězí klobásy specifická směs koření.
Skvěle se hodí na grilování, díky uzení se samozřejmě dají jíst na studeno, chutné jsou i ohřáté ve vodě.
Jedná se o bezlepkový výrobek, ve kterém nenajdete žádná přidaná chemická barviva, konzervanty, stabilizátory, mouku, soju atd.

Složení: 76 % bio hovězí maso, 22 % vepřové maso, 2 % sůl a koření (český česnek, pepř, kmín)

Vhodné na:

Grilování Vaření

Jehněčí klobásy

Jehněčí klobásy

Naše jehněčí klobásy jsou vyrobeny ručně z vyzrálého hovězího a jehněčího masa v BIO kvalitě. Jsou uzené tradičním způsobem na bukovém a ovocném dřevě (trnka, třešeň).

Detail

×

Jehněčí klobásy

Naše jehněčí klobásy jsou vyrobeny ručně z vyzrálého hovězího a jehněčího masa v BIO kvalitě. Jsou uzené tradičním způsobem na bukovém a ovocném dřevě (trnka, třešeň).

Na 100 kg výrobku bylo použito 120 kg čerstvého masa, dále český česnek a pro jehněčí klobásy specifická směs koření.
Skvěle se hodí na grilování, díky uzení se samozřejmě dají jíst na studeno, chutné jsou i ohřáté ve vodě.
Jedná se o bezlepkový výrobek, ve kterém nenajdete žádná přidaná chemická barviva, konzervanty, stabilizátory, mouku, soju atd.

Složení: 55 % bio jehněčí maso, 29 % bio hovězí maso, 14 % vepřové maso, 2 % sůl a koření (český česnek, pepř, kmín, sladká a pálivá paprika)

Vhodné na:

Grilování Vaření